VINTERBRYLLUP

STYLET SHOOT

Design, koordinering og trykksaker: Bryllupsglede
Design og blomster: Ro & Raff
Sted: Glasshuset
Modell: Waleska Pantoja
Make-up og hår: Kathrine Stenholen / Studio Alf Grensen
Kjole: Ski brudesalong
Foto: Eline Jacobine

Bryllupsbord med hvit duk og grå løper. Rådhuset er i bakgrunnen og vintersolen skinner. Vinterbord til bryllupet med grå løper, moderne trykksaker og dekketallerken i sølv. Moderne meny med grått silkebånd og grå løper til bordet med dekketallerken i sølv og hvite servietter. Vinterbord til bryllupet med vintersolen i bakgrunnen over Rådhusplassen. Dekketallerken i sølv med moderne trykksaker. Moderne bryllupsbord med elegant bordnummer og dekketallerken i sølv.

Moderne trykksaker med meny, invitasjon og bordkort med hårpynt og grått silkebånd. Vinterbord med hvit duk og grå løper. Telysholdere i glass til kubbelys og gjennomsiktige stoler. A-linje formet brudekjole med nakne skuldre og v-hals i blonder passer til hodepynten og det løse håret med mørke krøller. Hvite perleøredobber og nydelig sminke til brud. Vakker brud med løst krøllete hår og a-ilnjeformet brudekjole med blonder. Brudebuketten i hånden med vite blomster passer til hvit hodepynt i lyse blomsterfarger.

Bryllupsplanlegger Amanda

JEG ER AMANDA

 BRYLLUPSPLANLEGGER OG DESIGNER
(tidligere arkitekt)

 

Velkommen hit! Jeg ELSKER bryllup og gleder meg til å ta deg med inn i mitt bryllupsunivers. Her på bloggen finner du en kombinasjon av tips, inspirasjon og våre bryllup. Enjoy! 

søk på siden

fremhevet innhold 

blogg kategorier

nb_NONB
Brudgom løfter brud opp med løs brudebukett og brudekjole med blonder og slep i skogen.

last ned sjekkliste

Det kan være overveldende å planlegge bryllup. Last ned ned vår
«ultimate sjekkliste til bryllupsplanleggingen»
for å komme i gang  i dag!  (helt gratis)