KJERRAFOSSEN | KATHRINE OG MARTIN

Dette bryllupet er så tett på Kjerrafossen som du kommer, nesten. Kathrine og Martin holdt vielsen utendørs i et amfi med helt nydelige omgivelser. De ble viet under en bue av blomster og den energirike Kjerrafossen lå i bakgrunnen. Solen skinte hele dagen og selskapet ble holdt i et stolpehus rett ved siden av fossen. Gjestene krysset en bro for å ankomme lokalet der selskapet ble holdt og apéritiffen ble holdt utendørs med varierende snacks, laget av brudgommens mor på tykke og flotte trefjøler, som brudgommen hadde laget selv.

Foto: Martine Kolstad

Kyssende brudepar på bro over en foss med utendørs vielse. Brud med hvit blondekjole og oppsatt hår. Brudgom med smoking. Brud i hvit tettsittende blondekjole med slep, enkel brudebukett og løst hår. Brudepiker i grønne kjoler. Forlovelseskjoler. Lykkelig nygift brudepar i solnedgangen ved havet. Brud i hvit blondekjole og brudgom i sort smoking. Nygift brudepar med giftering og forlovelsesringer. Stpende ved skogen. Brud blir båret av brudgom med sort smoking. Brud har hvit blondekjole med slep og grønn blomsterbukett. Nygift smilende brudepar ved foss. Brud i blondekjole og brudgom i sort smoking. Bryllupsfest i stolpehus dekorert med gardiner, lys i taket,og hvite stoltrekk. Brudens tale til brudgommen. En smilende brud med tårer i øynene som holder en mikrofon. Brudepar kysser på bro over Kjerrafossen. Brudepar fra Bryllupsglede poserer med valper. Grønn bakgrunn, skoglandskap. Smilende og nyforelsket brudepar. Brudepar på bro med skogen i bakgrunnen og fossen under.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Bryllupsplanlegger Amanda

JEG ER AMANDA

 BRYLLUPSPLANLEGGER OG DESIGNER
(tidligere arkitekt)

 

Velkommen hit! Jeg ELSKER bryllup og gleder meg til å ta deg med inn i mitt bryllupsunivers. Her på bloggen finner du en kombinasjon av tips, inspirasjon og våre bryllup. Enjoy! 

søk på siden

fremhevet innhold 

blogg kategorier

nb_NONB
Brudgom løfter brud opp med løs brudebukett og brudekjole med blonder og slep i skogen.

last ned sjekkliste

Det kan være overveldende å planlegge bryllup. Last ned ned vår
«ultimate sjekkliste til bryllupsplanleggingen»
for å komme i gang  i dag!  (helt gratis)