HVORDAN FINNE DIN KJOLE?

 

 

Hvordan finner du BRUDEKJOLEN?

Når man skal stå brud er det så uendelig mange tanker som dukker opp. Det kan føles fullstendig oppslukende! Den evige kjolejakten tar jo heller aldri slutt…

Veldig ofte ser vi for oss noe vi veldig gjerne vil ha. Vi har et klart mål, en mening og vet hvilken stofftype vi har sett på. Ofte har man sett i brudeblader, saumfart Pinterest og lett på instagram. Man forsøker å oppdatere seg på det nyeste designet og på hvilke stoffer som er trendy fra høsten av. Når kommer egentlig nye design? Hva er det som er så viktig i September som vi absolutt bør henge med på? Hvorfor skal man booke tid hos en brudesalong?

De fleste salonger vil gjerne ha tid til å dedikere sin tid akkurat til DEG! Dette er viktig for dem. En brudesalong har så uendelig mange kjoler og det er ikke slik at vi bare kan plukke alt vi vil ha. Ofte holder det å prøve 6-7 kjoler på en prøvetime. Så book time hos de ulike brudesalongene du ønsker å gå til, men husk at September måned – den er populær! Da kommer alle de nyeste kjolene inni butikkene og dette vil du ikke gå glipp av! Samtidig kan det hende man kan gjøre noen skikkelig gode kupp over sommeren når årets kjoler skal ut for å fylle butikken med neste års kjoler.

Jeg har intervjuet Annette Lien fra Ski brudesalong. Hun eier og driver denne butikken og har flere års erfaring med brudekjoler. Hun har delt alle sine tips med oss i podcasten Bryllupsglede. Den episoden kan du høre HER.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bryllupsplanlegger Amanda

JEG ER AMANDA

 BRYLLUPSPLANLEGGER OG DESIGNER
(tidligere arkitekt)

 

Velkommen hit! Jeg ELSKER bryllup og gleder meg til å ta deg med inn i mitt bryllupsunivers. Her på bloggen finner du en kombinasjon av tips, inspirasjon og våre bryllup. Enjoy! 

søk på siden

fremhevet innhold 

blogg kategorier

nb_NONB
Brudgom løfter brud opp med løs brudebukett og brudekjole med blonder og slep i skogen.

last ned sjekkliste

Det kan være overveldende å planlegge bryllup. Last ned ned vår
«ultimate sjekkliste til bryllupsplanleggingen»
for å komme i gang  i dag!  (helt gratis)