TIPS TIL BRYLLUPSREISE!

Det er et hav å velge i med tanke på bryllupsreiser. Her har alle helt ulike budsjett og ulike tanker. Vi er alle ulike og har ulike forventninger og behov til hva man ønsker å gjøre på bryllupsreise og til hva man ønsker å se?

Jeg har intervjuet den sprudlende sjelen Jeanette Mysen Wilhelmsen, kvinnen bak kontoen Reiseperler. Hun er en energisk sjel som tar oss med på sine spennende reiser over hele verden. Hun finner skjulte skatter, byer med sjel, reiser tilbake i tid og tar oss med på de nydeligste seilturer. Hennes verden er super inspirerende! På nettsiden til Reiseperler finner du enormt mye inspirasjon med reiser over hele verden.

Hun har også en Youtube kanal som tar deg med på hennes videoer fra hele verden. Her kan du virkelig drømme deg bort i enhver destinasjon og få et skikkelig inntrykk av et sted før du bestemmer deg for å dra dit.

Hun finner skjulte skatter, deler alt fra små byer, til skjulte leiligheter til de nydeligste resortene. Velkommen til hennes Youtube kanal HER.

Hun er i dag gründer og en stor inspirasjon for mange andre damer. Veien hennes har ikke alltid vært enkel, og hun kom til et punkt der hun turte å si opp jobben for å satse på sitt kreative seg. Det er det for få av oss som gjør og da er det ekstra inspirerende å snakke med slike sterke og positive sjeler der ute.

I podcast intervjuet med henne deler hun varmt sine beste tips til hvor du og din kjære bør reise på tur. Hva dere bør fokusere på etter ulike budsjetter og hvordan dere best kan finne en tur for akkurat dere to. Denne episoden er ikke bare for brudepar, den er også en veldig stor inspirasjon om du er glad i å reise og har lyst til å la deg inspirere til å besøke noen ekte skatter.

Et av forslagene som kom opp i dette intervjuet var COMO Cocoa Island, på Maldivene. Det er avbildet her.

Jeg ble så glad da jeg møtte Jeanette og forstod hvilken verden hun har skapt. Hun har satt sammen et enormt bibliotek av inspirasjon i en digital verden, kun for at du skal kunne få mest mulig kunnskap om et nytt sted å reise, et nytt sted å oppdage og hun legger sin sjel i at du skal kunne finne denne kunnskapen og informasjonen.

Denne episoden av podcasten Bryllupsglede finner du HER.

Bildene er fra Reiseperler.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Bryllupsplanlegger Amanda

JEG ER AMANDA

 BRYLLUPSPLANLEGGER OG DESIGNER
(tidligere arkitekt)

 

Velkommen hit! Jeg ELSKER bryllup og gleder meg til å ta deg med inn i mitt bryllupsunivers. Her på bloggen finner du en kombinasjon av tips, inspirasjon og våre bryllup. Enjoy! 

søk på siden

fremhevet innhold 

blogg kategorier

en_USEN
Brudgom løfter brud opp med løs brudebukett og brudekjole med blonder og slep i skogen.

last ned sjekkliste

Det kan være overveldende å planlegge bryllup. Last ned ned vår
«ultimate sjekkliste til bryllupsplanleggingen»
for å komme i gang  i dag!  (helt gratis)