Høye hæler eller lave brudesko? Stiletthæler eller kilehæl? Hva er egentlig lurt?

Det viktigste er jo å tenke på hvilket underlag du skal gå på. Er det sten, gress, jord, tregulv eller grus? Skal du dele opp dagen og gå på litt av alt eller litt av noe? Bryllupsdagen kan være skikkelig lang for de fleste. Det er lite tid og det er ikke akkurat dagen du har med deg en bag med skift av div. sko. Hvordan gjør du det da?

Til vielsen er det lurt å tenke på å ha sko som ikke er i veien for å ødelegge kjolen. Det ville vært utrolig synd at kjolen regner nederst fordi du har på deg stiletthæler som trår gjennom tre lag blonder og brudekjolen ryker fullstendig i det du går opp kirkegulvet. Her kan du gjøre to alternativer:

– det ene er å ha en underkjole med en ring nederst, slik at du ikke er i faresonen for å være i nærheten av stoffet.

– det andre er å ha en beskyttelse på stiletthælene dine. Dette kan kjøpes på nettsiden til Heels above HER. Det var virkelig noe av det lureste jeg hadde til min bryllupsdag. Det beskytter hælene og det gir deg en mye bedre balanse når du ønsker å gå på grus, ujevnt underlag og tom. gå på gress i stiletthæler.Kilehæl er generelt en mye mer behagelig hel å gå i for mange. Den trenger ikke beskyttelse og er super å gå på gresset med eller på grus.

Bryllupssko med tynn hæl til bryllupsdagen.

Blir du skikkelig sliten i føttene av å danse hele kvelden eller å gå mye? Da er det bare å slenge på seg noen flate dansesko som du kan rocke i hele natten! Det ville vært ganske trist å ikke orke å danse i ens egen bryllupsfest når alt det praktiske er over. Man planlegger jo ikke en fest i 1-2 år for så å ikke orke å være med på festen?!

Så her må dere virkelig love meg at dere tar den helt ut og gir blanke i å «holde ut» gjennom natten i høye hæler hvis dere egentlig ikke orker!

Nyt festen!

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bryllupsplanlegger Amanda

JEG ER AMANDA

 BRYLLUPSPLANLEGGER OG DESIGNER
(tidligere arkitekt)

 

Velkommen hit! Jeg ELSKER bryllup og gleder meg til å ta deg med inn i mitt bryllupsunivers. Her på bloggen finner du en kombinasjon av tips, inspirasjon og våre bryllup. Enjoy! 

søk på siden

fremhevet innhold 

blogg kategorier

en_USEN
Brudgom løfter brud opp med løs brudebukett og brudekjole med blonder og slep i skogen.

last ned sjekkliste

Det kan være overveldende å planlegge bryllup. Last ned ned vår
«ultimate sjekkliste til bryllupsplanleggingen»
for å komme i gang  i dag!  (helt gratis)