Hei,  jeg er Amanda!

Jeg elsker lister, tror på ekte kjærlighet og er en evig romantiker! Jeg er her for å være din venn når du trenger det mest, tar vare på deg når du forsøker å tilfredstille alle andre og er her for å hjelpe deg med å gjennomføre et personlig og uforglemmelig bryllup med senkede skuldre. 

Hele livet trodde jeg at jeg skulle være arkitekt, men da jeg selv giftet meg i 2014, oppdaget jeg hvor krevende det var å skulle planlegge bryllup, på toppen av fulltidsjobb. Jeg forelsket meg i en ny verden, der å skape rom og opplevelser for andre fikk en helt ny betydning og ble dratt inn i en boble av detaljer og kreativitet. Bryllupsglede ble startet i 2016 og høsten 2019 (etter å ha jobbet som arkitekt i 8 år) hoppet jeg av arkitektkarrieren og ble bryllupsplanlegger på fulltid. 

Deres historie og reise er helt unik, og jeg brenner for å hjelpe dere med å skape uforglemmelige minner som kan tas med videre inn i livet!

 

Bryllupsplanlegger i brudekjole på bryllupsdag
Brudepar i kjole og hvitt og brudekjole på bryllupsdagen.

"Min kreative sjel ELSKER å forsvinne langt inn i bryllupsuniverset! "

Født og oppvokst i Oslo med en brasiliansk mor og en engelsk far. Å jobbe med bryllup er kombinasjonen av alt jeg elsker! Arkitektur, planlegging, design, prosjektledelse, kontakten med mennesker og det aller viktigste, kjærligheten. Jeg dedikerer tiden min til hvert eneste brudepar. Det er viktig for meg at du får en trygg reise og at vi blir godt kjent slik at jeg kan skape nøyaktig det du drømmer om. 

Når du velger meg som din bryllupsplanlegger velger du trygghet og en unik reise frem til bryllupsdagen. Jeg tar ikke bare vare på dere på selve dagen, men jeg legger min sjel i at du skal bli bruden du ønsker å være. Etter å ha møtt veggen og kjent på «flink pike» syndromet selv, vil jeg du som kommende brud skal oppleve selvtillit gjennom å trene deg til å bli mentalt sterk!

Hos oss vil jeg du skal føle deg trygg på at jeg legger sjelen min i å planlegge verdens beste bryllupsdag. Du får et skreddersydd og personlig bryllup med en atmosfære som overrasker gjestene dine. Jeg planlegger bryllup i hele Skandinavia, men også sørover i Europa. 

Harald (min mann) er mye bak kulissene, er min viktigste støttespiller, en utrolig dyktig forretningsutvikler og hodet bak flere av idéene til hva Bryllupsglede begir seg utpå. Mine to barn minner meg stadig på hvor fort livet går og hvor viktig det er å være til stede i øyeblikkene. Jeg elsker å feire livet når jeg kan og benytter en hver anledning til å feire kjærligheten! 

varme ord

.Det er en stor lettelse å kunne sette en slik jobb bort til andre, og fullstendig stole på at alt løper på skinner.

Jeg benyttet meg av Amanda og Bryllupsglede i forbindelse med vårt bryllup i August 2017. Jeg må virkelig si at jeg var strålende fornøyd med Amanda og hennes idéer og kreativitet. Hun har øye for detaljer og forstår kundens behov, alt fra nøye planlegging til utsøkt utførelse. Borddekorasjonene var nydelige og over all forventning. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger til andre som planlegger bryllup.

siw og christian

Nyforelsket brudepar på sørlandet

mine

FAVORITTER

bli kjent med damen bak alle bryllupene 

Brudepar på bryllupsdag

1

Min store kjærlighet og pappaen til mine to skatter

2

Elsker å hygge med bobler på fest

Smoothielunsj med mandelmelk og peanøtter

Smoothielunsj - helst hver dag

3

Brudepar i brudekjole og kjole og hvitt på toppen av et fjell

4

Hygge med familie og gode venner er viktig

Sushimiddag med rå laks og avokado

5

Sier aldri nei takk til sushi

PRESSE

MITT ALT WEDDING FAIRS  –  konferansier for bryllupsmessene på Glas magasinet og Lysebu

pre

Bryllupsplanlegger Amanda

HJERTET

bak Bryllupsglede

Etter å ha kjent det fysisk på kroppen selv, hvor stressende det kan være å planlegge bryllup og ikke minst hvor hektisk det kan være å være brud. Så ønsker jeg å inspirere deg, hjelpe deg og være her for deg hele veien frem til bryllupsdagen din!

Derfor har jeg også masse tips på bloggen og fantastiske intervjuer av dyktige leverandører på podcasten. 

Jeg unner hvert eneste brudepar en helt uforglemmelig bryllupsdag, men også en skikkelig bra reise på vei dit. Hos meg kan du være trygg på at jeg er her for deg, hele veien.

klar for mer?

TIDLIGERE
BRYLLUP

klar for mer?

SE MINE
TRYKKSAKER

Brudgom løfter brud opp med løs brudebukett og brudekjole med blonder og slep i skogen.

Foto: Martine Kolstad

den

ULTIMATE
SJEKKLISTEN

til BRYLLUPSDAGEN

Gjør det enkelt å få oversikt over alle gjøremålene og vær sikker på at du ikke glemmer noe til bryllupsdagen.


(den er gratis!)

nb_NONB
Brudgom løfter brud opp med løs brudebukett og brudekjole med blonder og slep i skogen.

last ned sjekkliste

Det kan være overveldende å planlegge bryllup. Last ned ned vår
«ultimate sjekkliste til bryllupsplanleggingen»
for å komme i gang  i dag!  (helt gratis)